Bu hafta sonu dinlenip toksinlerden temizlenelim diye İkbal otele gittik.Lobiye girişte rutubetli bir hava alttaki hamam kokusunu bastırmak için olacak iç bayıltan bir oda parfümü kokusuyla örtbas edilmeye çalışılmış bir havalandırma eksikliği ile karşılandık.Saat 14.00 de gitmemize rağmen odalar boşaltılıp temizlenmemişti ve 1 saat boşuna bekletildik.15.00 de girdiğimiz odamız da aceleyle yalap-şap temizlenmiş,küçük ve karanlık bir odaydı ve orada da bütün otele hakim olan tahammül edilmez bir parfüm kokusu mevcuttu.Termal havuz a girmek için havuz katına indik kadın ve erkek havuzlarının ayrı olduğu bizimde havuzlara ayrı ayrı girmemiz gerektiği söylendi.İlle beraber girmek istiyorsak özel aile banyolarına fazladan 30 tl ödeyerek girebileceğimiz belirtildi.Aile banyosu dedikleri de küvet kadar bir havuzda termal olduğu söylenen ama kimbilir kaç kişinin kullandığını bilemediğiniz bir havuzcuk.Termal olmayan kapalı havuz hem kalabalık hemde yurdumda ne kadar çocuk varsa sanki hepsi orada toplanmış gibi cıvıl ciyyak.Kar yağarken sıcak havuza girmek gibi bi termal fanteziniz varsa o da mümkün değil.Açık havuz mevcut ama termal değil ve ısıtması da yok.Yemek içmek faslı da İkbal adına yakışmamış.Ana sıcak olarak Dana rosto ve tavuk ızgara dışında bişey yok.Gerisi her otelde olan ot çöp.Su dışında bütün içecekler ekstra.Fiyatlar 30cc bira 8 TL,200 cc Yeni Rakı 40 TL.Özet olarak İkbal Termal otele Antalya otellerinin 3 katı para ödeyerek gitmek için hiçbir neden yok
If you own or manage Allstar Ikbal Thermal Resort Hotel, register now for free tools to enhance your listing, attract new reviews, and respond to reviewers.
- Manage your listing